-
Kiełbasa biała cienka
(0,5kg)Skład Mięso wieprzowe 88%, mięso wołowe 10%, sól, przyprawy naturalne, glukoza, ekstrakty przypraw, czosnek, substancja konserwująca (azotyn sodu). Osłonka naturalna barania. Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 4 dni od daty produkcji luz, VAC 7 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten,…
-
Kiełbasa biała gruba (0,50 kg)
Skład Mięso wieprzowe 88%, mięso wołowe 10%, sól, przyprawy naturalne, glukoza, ekstrakty przypraw, czosnek, substancja konserwująca (azotyn sodu). Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 4 dni od daty produkcji luz, VAC 7 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten, jaja, soję, mleko…
-
Kiełbasa biała gruba (0,60 kg)
Skład Mięso wieprzowe 88%, mięso wołowe 10%, sól, przyprawy naturalne, glukoza, ekstrakty przypraw, czosnek, substancja konserwująca (azotyn sodu). Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 4 dni od daty produkcji luz, VAC 7 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten, jaja, soję, mleko…
-
Kiełbasa koziańska
(0,7kg)Skład Mięso wieprzowe 86%, mięso wołowe 9%, sól, koncentraty przypraw, przyprawy, glukoza, czosnek, substancja konserwująca (azotyn sodu). Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 7 dni od daty produkcji, VAC 10 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten, jaja, soję, mleko i produkty…
-
Kiełbasa krakowska (0,40 kg)
Skład Mięso wieprzowe, mięso wołowe, sól, glukoza, przyprawy, aromat dymu, ekstrakty przypraw, czosnek, substancja konserwująca (azotyn sodu). Osłonka niejadalna – należy usunąć przed spożyciem 100g produktu wyprodukowano z 106g mięsa wieprzowego i 11g mięsa wołowego. Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 8 dni od daty produkcji, VAC 14 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania Sposób przechowywania Przechowywać…
-
Kiełbasa krucha z fileta
(0,4kg)Skład Mięso drobiowe 80%, tłuszcz wieprzowy, sól himalajska, czosnek, przyprawy. Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 10 dni od daty produkcji, VAC 14 dni. Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten, jaja, soję, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktoza), seler, gorczycę, naturalne związki siarki. Wartość odżywcza…
-
Kiełbasa siekana (0,40 kg)
Skład Mięso wieprzowe, sól himalajska, czosnek, przyprawy, sos SOJOWY zawiera MĄKĘ PSZENNĄ Termin przydatności – przy przestrzeganiu zasad przechowywania Termin przydatności do spożycia wynosi 7 dni od daty produkcji, VAC 10 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten, jaja, soję, mleko i produkty…
-
Kiełbasa tarnowska (0,40 kg)
Skład Mięso wieprzowe, sól, czosnek, przyprawy. 100g produktu wyprodukowano z 116g mięsa wieprzowego. Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 14 dni od daty produkcji, MAP/VAC 21dni Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten, jaja, soję, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktoza), seler, gorczycę, naturalne związki siarki. …
-
Kiełbasa z czosnkiem niedźwiedzim
(0,7kg)Skład Mięso wieprzowe 88%, mięso wołowe 8%, tłuszcz wieprzowy, sól, czosnek, aromat, koncentraty przypraw, przyprawy w tym GORCZYCA, czosnek niedźwiedzi 0,2%, substancja konserwująca (azotyn sodu). Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 7 dni od daty produkcji, VAC 10 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C Alergeny W zakładzie stosuje się…