Kiełbasy

/
/
Kiełbasy
    • Kiełbasa biała cienka
      (0,5kg)

      Skład Mięso wieprzowe 88%, mięso wołowe 10%, sól, przyprawy naturalne, glukoza, ekstrakty przypraw, czosnek, substancja konserwująca (azotyn sodu). Osłonka naturalna barania.   Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 4 dni od daty produkcji luz, VAC 7 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania   Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C   Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten,…

    • Kiełbasa biała gruba (0,50 kg)

      Skład Mięso wieprzowe 88%, mięso wołowe 10%, sól, przyprawy naturalne, glukoza, ekstrakty przypraw, czosnek, substancja konserwująca (azotyn sodu).   Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 4 dni od daty produkcji luz, VAC 7 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania   Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C   Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten, jaja, soję, mleko…

    • Kiełbasa biała gruba (0,60 kg)

      Skład Mięso wieprzowe 88%, mięso wołowe 10%, sól, przyprawy naturalne, glukoza, ekstrakty przypraw, czosnek, substancja konserwująca (azotyn sodu).   Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 4 dni od daty produkcji luz, VAC 7 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania   Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C   Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten, jaja, soję, mleko…

    • Kiełbasa koziańska
      (0,7kg)

      Skład Mięso wieprzowe 86%, mięso wołowe 9%, sól, koncentraty przypraw, przyprawy, glukoza, czosnek, substancja konserwująca (azotyn sodu).   Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 7 dni od daty produkcji, VAC 10 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania   Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C   Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten, jaja, soję, mleko i produkty…

    • Kiełbasa krakowska (0,40 kg)

      Skład Mięso wieprzowe, mięso wołowe, sól, glukoza, przyprawy, aromat dymu, ekstrakty przypraw, czosnek, substancja konserwująca (azotyn sodu). Osłonka niejadalna – należy usunąć przed spożyciem 100g produktu wyprodukowano z 106g mięsa wieprzowego i 11g mięsa wołowego.   Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 8 dni od daty produkcji, VAC 14 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania   Sposób przechowywania Przechowywać…

    • Kiełbasa krucha z fileta
      (0,4kg)

      Skład Mięso drobiowe 80%, tłuszcz wieprzowy, sól himalajska, czosnek, przyprawy.   Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 10 dni od daty produkcji, VAC 14 dni.   Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C   Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten, jaja, soję, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktoza), seler, gorczycę, naturalne związki siarki.   Wartość odżywcza…

    • Kiełbasa siekana (0,40 kg)

      Skład Mięso wieprzowe, sól himalajska, czosnek, przyprawy, sos SOJOWY zawiera MĄKĘ PSZENNĄ   Termin przydatności – przy przestrzeganiu zasad przechowywania Termin przydatności do spożycia wynosi 7 dni od daty produkcji, VAC 10 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania   Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C   Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten, jaja, soję, mleko i produkty…

    • Kiełbasa tarnowska (0,40 kg)

      Skład Mięso wieprzowe, sól, czosnek, przyprawy. 100g produktu wyprodukowano z 116g mięsa wieprzowego.   Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 14 dni od daty produkcji, MAP/VAC 21dni   Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C   Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten, jaja, soję, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktoza), seler, gorczycę, naturalne związki siarki.  …

    • Kiełbasa z czosnkiem niedźwiedzim
      (0,7kg)

      Skład Mięso wieprzowe 88%, mięso wołowe 8%, tłuszcz wieprzowy, sól, czosnek, aromat, koncentraty przypraw, przyprawy w tym GORCZYCA, czosnek niedźwiedzi 0,2%, substancja konserwująca (azotyn sodu).   Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 7 dni od daty produkcji, VAC 10 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania   Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C   Alergeny W zakładzie stosuje się…

    Wpisz czego szukasz...

    Koszyk

    Brak produktów w koszyku.