Naturalne

/
/
Naturalne
    • Boczek pieczony (0,50 kg)

      Skład Boczek wieprzowy, sól, czosnek, przyprawy. 100g produktu wyprodukowano z 150g boczku wieprzowego. Produkt nie zawiera konserwantów.   Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 7 dni luz, VAC 10 dni od daty produkcji – przy przestrzeganiu zasad przechowywania   Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C   Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten, jaja, soję, mleko i…

    • Boczek wędzony ze skórą (0,70 kg)

      Skład Boczek wieprzowy ze skórą, sól, aromat, ekstrakty przypraw, czosnek, przyprawy, substancja konserwująca (azotyn sodu).   Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 7 dni od daty produkcji, VAC 10 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania   Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C   Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten, jaja, soję, mleko i produkty pochodne (łącznie…

    • Kabanos wieprzowy (0,20 kg)

      Średniorozdrobniony, wędzony, pieczony.   Skład Mięso wieprzowe, sól, czosnek, przyprawy. 100g produktu wyprodukowano z 117g mięsa wieprzowego.   Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 7 dni od daty produkcji, VAC 10 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania   Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C   Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten, jaja, soję, mleko i produkty…

    • Kabanos wieprzowy (0,30 kg)

      Średniorozdrobniony, wędzony, pieczony.   Skład Mięso wieprzowe, sól, czosnek, przyprawy. 100g produktu wyprodukowano z 117g mięsa wieprzowego.   Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 7 dni od daty produkcji, VAC 10 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania   Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C   Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten, jaja, soję, mleko i produkty…

    • Kaszanka (0,50 kg)

      Skład kasza jęczmienna 75%, wywar wieprzowy, tłuszcz wieprzowy, krew spożywcza, skwarki wieprzowe, maski z głów wieprzowych, sól, przyprawy, warzywa suszone.   Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 4 dni od daty produkcji, VAC 7 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania   Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C   Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten, jaja, soję,…

    • Kaszanka (0,70 kg)

      Skład kasza jęczmienna 75%, wywar wieprzowy, tłuszcz wieprzowy, krew spożywcza, skwarki wieprzowe, maski z głów wieprzowych, sól, przyprawy, warzywa suszone.   Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 4 dni od daty produkcji, VAC 7 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania   Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C   Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten, jaja, soję,…

    • Kaszanka (0,80 kg)

      Skład kasza jęczmienna 75%, wywar wieprzowy, tłuszcz wieprzowy, krew spożywcza, skwarki wieprzowe, maski z głów wieprzowych, sól, przyprawy, warzywa suszone.   Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 4 dni od daty produkcji, VAC 7 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania   Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C   Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten, jaja, soję,…

    • Kiełbasa biała cienka
      (0,5kg)

      Skład Mięso wieprzowe 88%, mięso wołowe 10%, sól, przyprawy naturalne, glukoza, ekstrakty przypraw, czosnek, substancja konserwująca (azotyn sodu). Osłonka naturalna barania.   Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 4 dni od daty produkcji luz, VAC 7 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania   Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C   Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten,…

    • Kiełbasa biała gruba (0,50 kg)

      Skład Mięso wieprzowe 88%, mięso wołowe 10%, sól, przyprawy naturalne, glukoza, ekstrakty przypraw, czosnek, substancja konserwująca (azotyn sodu).   Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 4 dni od daty produkcji luz, VAC 7 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania   Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C   Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten, jaja, soję, mleko…

    • Kiełbasa biała gruba (0,60 kg)

      Skład Mięso wieprzowe 88%, mięso wołowe 10%, sól, przyprawy naturalne, glukoza, ekstrakty przypraw, czosnek, substancja konserwująca (azotyn sodu).   Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 4 dni od daty produkcji luz, VAC 7 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania   Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C   Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten, jaja, soję, mleko…

    • Kiełbasa koziańska
      (0,7kg)

      Skład Mięso wieprzowe 86%, mięso wołowe 9%, sól, koncentraty przypraw, przyprawy, glukoza, czosnek, substancja konserwująca (azotyn sodu).   Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 7 dni od daty produkcji, VAC 10 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania   Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C   Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten, jaja, soję, mleko i produkty…

    • Kiełbasa krakowska (0,40 kg)

      Skład Mięso wieprzowe, mięso wołowe, sól, glukoza, przyprawy, aromat dymu, ekstrakty przypraw, czosnek, substancja konserwująca (azotyn sodu). Osłonka niejadalna – należy usunąć przed spożyciem 100g produktu wyprodukowano z 106g mięsa wieprzowego i 11g mięsa wołowego.   Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 8 dni od daty produkcji, VAC 14 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania   Sposób przechowywania Przechowywać…

    Wpisz czego szukasz...

    Koszyk

    Brak produktów w koszyku.