-
Boczek pieczony (0,50 kg)
Skład Boczek wieprzowy, sól, czosnek, przyprawy. 100g produktu wyprodukowano z 150g boczku wieprzowego. Produkt nie zawiera konserwantów. Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 7 dni luz, VAC 10 dni od daty produkcji – przy przestrzeganiu zasad przechowywania Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten, jaja, soję, mleko i…
-
Boczek wędzony ze skórą (0,70 kg)
Skład Boczek wieprzowy ze skórą, sól, aromat, ekstrakty przypraw, czosnek, przyprawy, substancja konserwująca (azotyn sodu). Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 7 dni od daty produkcji, VAC 10 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten, jaja, soję, mleko i produkty pochodne (łącznie…
-
Kabanos wieprzowy (0,20 kg)
Średniorozdrobniony, wędzony, pieczony. Skład Mięso wieprzowe, sól, czosnek, przyprawy. 100g produktu wyprodukowano z 117g mięsa wieprzowego. Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 7 dni od daty produkcji, VAC 10 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten, jaja, soję, mleko i produkty…
-
Kabanos wieprzowy (0,30 kg)
Średniorozdrobniony, wędzony, pieczony. Skład Mięso wieprzowe, sól, czosnek, przyprawy. 100g produktu wyprodukowano z 117g mięsa wieprzowego. Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 7 dni od daty produkcji, VAC 10 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten, jaja, soję, mleko i produkty…
-
Kaszanka (0,50 kg)
Skład kasza jęczmienna 75%, wywar wieprzowy, tłuszcz wieprzowy, krew spożywcza, skwarki wieprzowe, maski z głów wieprzowych, sól, przyprawy, warzywa suszone. Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 4 dni od daty produkcji, VAC 7 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten, jaja, soję,…
-
Kaszanka (0,70 kg)
Skład kasza jęczmienna 75%, wywar wieprzowy, tłuszcz wieprzowy, krew spożywcza, skwarki wieprzowe, maski z głów wieprzowych, sól, przyprawy, warzywa suszone. Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 4 dni od daty produkcji, VAC 7 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten, jaja, soję,…
-
Kaszanka (0,80 kg)
Skład kasza jęczmienna 75%, wywar wieprzowy, tłuszcz wieprzowy, krew spożywcza, skwarki wieprzowe, maski z głów wieprzowych, sól, przyprawy, warzywa suszone. Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 4 dni od daty produkcji, VAC 7 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten, jaja, soję,…
-
Kiełbasa biała cienka
(0,5kg)Skład Mięso wieprzowe 88%, mięso wołowe 10%, sól, przyprawy naturalne, glukoza, ekstrakty przypraw, czosnek, substancja konserwująca (azotyn sodu). Osłonka naturalna barania. Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 4 dni od daty produkcji luz, VAC 7 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten,…
-
Kiełbasa biała gruba (0,50 kg)
Skład Mięso wieprzowe 88%, mięso wołowe 10%, sól, przyprawy naturalne, glukoza, ekstrakty przypraw, czosnek, substancja konserwująca (azotyn sodu). Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 4 dni od daty produkcji luz, VAC 7 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten, jaja, soję, mleko…
-
Kiełbasa biała gruba (0,60 kg)
Skład Mięso wieprzowe 88%, mięso wołowe 10%, sól, przyprawy naturalne, glukoza, ekstrakty przypraw, czosnek, substancja konserwująca (azotyn sodu). Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 4 dni od daty produkcji luz, VAC 7 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten, jaja, soję, mleko…
-
Kiełbasa koziańska
(0,7kg)Skład Mięso wieprzowe 86%, mięso wołowe 9%, sól, koncentraty przypraw, przyprawy, glukoza, czosnek, substancja konserwująca (azotyn sodu). Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 7 dni od daty produkcji, VAC 10 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten, jaja, soję, mleko i produkty…
-
Kiełbasa krakowska (0,40 kg)
Skład Mięso wieprzowe, mięso wołowe, sól, glukoza, przyprawy, aromat dymu, ekstrakty przypraw, czosnek, substancja konserwująca (azotyn sodu). Osłonka niejadalna – należy usunąć przed spożyciem 100g produktu wyprodukowano z 106g mięsa wieprzowego i 11g mięsa wołowego. Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 8 dni od daty produkcji, VAC 14 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania Sposób przechowywania Przechowywać…