-
-
-
-
Spyrka 1 kg
31,90złSkład Słonina wieprzowa, sól, czosnek, przyprawy. 100g produktu wyprodukowano z 118g słoniny wieprzowej. Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 7 dni od daty produkcji, VAC 14 dni. Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten, jaja, soję, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktoza), seler, gorczycę, naturalne związki siarki.…
-
Schab b/k
29,20zł
1kgCena za kilogram Mięso należy poddać obróbce cieplnej najpóźniej na drugi dzień od zakupu lub zamrozić – przy przestrzeganiu zasad przechowywania.
-
Boczek b/s
35,00zł
1kgCena za kilogram Mięso należy poddać obróbce cieplnej najpóźniej na drugi dzień od zakupu lub zamrozić – przy przestrzeganiu zasad przechowywania.
-
Karczek b/k
31,10zł
1kgCena za kilogram Mięso należy poddać obróbce cieplnej najpóźniej na drugi dzień od zakupu lub zamrozić – przy przestrzeganiu zasad przechowywania.
-
Mięso z szynki b/k
28,80zł
1 kgCena za kilogram Mięso należy poddać obróbce cieplnej najpóźniej na drugi dzień od zakupu lub zamrozić – przy przestrzeganiu zasad przechowywania.
-
Łopatka wp b/k
26,10zł
1kgCena za kilogram Mięso należy poddać obróbce cieplnej najpóźniej na drugi dzień od zakupu lub zamrozić – przy przestrzeganiu zasad przechowywania.
-
Kaszanka
21,20zł
1kgSkład kasza jęczmienna 75%, wywar wieprzowy, tłuszcz wieprzowy, krew spożywcza, skwarki wieprzowe, maski z głów wieprzowych, sól, przyprawy, warzywa suszone. Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 4 dni od daty produkcji, VAC 7 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten, jaja, soję,…
-
Parówki wieprzowo-cielęce
51,50zł
1kgCena za kilogram Skład Mięso wieprzowe 50%, mięso cielęce 30%, tłuszcz wieprzowy, woda, sól, skrobia ziemniaczana, stabilizator (cytrynian sodu), glukoza, przeciwutleniacz (kwas izoaskorbinowy), przyprawy, ekstrakty przypraw, aromat, ekstrakt papryki, substancja konserwująca (azotyn sodu). Osłonka naturalna barania. Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 5 dni od daty produkcji, VAC 10 dni- przy przestrzeganiu zasad przechowywania Sposób przechowywania…
-