Wędliny

/
/
Wędliny
    • Boczek pieczony (0,50 kg)

      Skład Boczek wieprzowy, sól, czosnek, przyprawy. 100g produktu wyprodukowano z 150g boczku wieprzowego. Produkt nie zawiera konserwantów.   Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 7 dni luz, VAC 10 dni od daty produkcji – przy przestrzeganiu zasad przechowywania   Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C   Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten, jaja, soję, mleko i…

    • Boczek wędzony ze skórą (0,70 kg)

      Skład Boczek wieprzowy ze skórą, sól, aromat, ekstrakty przypraw, czosnek, przyprawy, substancja konserwująca (azotyn sodu).   Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 7 dni od daty produkcji, VAC 10 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania   Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C   Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten, jaja, soję, mleko i produkty pochodne (łącznie…

    • Kabanos wieprzowy (0,30 kg)

      Średniorozdrobniony, wędzony, pieczony.   Skład Mięso wieprzowe, sól, czosnek, przyprawy. 100g produktu wyprodukowano z 117g mięsa wieprzowego.   Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 7 dni od daty produkcji, VAC 10 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania   Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C   Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten, jaja, soję, mleko i produkty…

    • Kaszanka (0,70 kg)

      Skład kasza jęczmienna 75%, wywar wieprzowy, tłuszcz wieprzowy, krew spożywcza, skwarki wieprzowe, maski z głów wieprzowych, sól, przyprawy, warzywa suszone.   Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 4 dni od daty produkcji, VAC 7 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania   Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C   Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten, jaja, soję,…

    • Kaszanka grillowa
      (0,6kg)

      Skład Kasza jęczmienna 50%, tłuszcz wieprzowy, kiełbasa zwyczajna 10%(mięso wp 51%, mięso wołowe 30%, tłuszcz wieprzowy, sól, przyprawy, glukoza, czosnek, substancja konserwująca (azotyn sodu)), wywar wieprzowy, boczek wędzony 7% (Boczek wieprzowy 94%, sól, stabilizator (cytynian sodu, difosforan disodowy), glukoza, wzmacniacz smaku (glutaminian monosodowy), przeciwutleniacz (izoaskorbinian sodu), aromaty, ocet, ekstrakty drożdżowe, ekstrakty przypraw, przyprawy, substancja konserwująca (azotyn sodu)), krew spożywcza, cebula,…

    • Paluch grillowy
      (0,6kg)

      Skład Mięso wieprzowe 45%, mięso wołowe 21%, tłuszcz wieprzowy, sól, skrobia ziemniaczana, koncentrat białka SOJOWEGO, przyprawy, glukoza, koncentraty przypraw, stabilizator (difosforan), wzmacniacz smaku (glutaminian monosodowy), aromat, substancja konserwująca (azotyn sodu).   Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 5 dni od daty produkcji, VAC 10 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania   Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C  …

    • Pasztet z królikiem (0,60 kg)

      Skład Mięso wieprzowe, mięso z królika, mięso z indyka, wątroba wieprzowa, JAJKA, BUŁKA TARTA (MĄKA PSZENNA, woda, drożdże, sól), cebula, sól, MLEKO, przyprawy w tym GORCZYCA, warzywa suszone. 100g produktu wyprodukowano z 61g mięsa wieprzowego, 26g mięsa z królika, 17g mięsa z indyka, 7g wątroby wieprzowej.   Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 5 dni od daty produkcji, VAC…

    • Pasztetowa chłopska (0,20 kg)

      Skład Podgardle wieprzowe 77%, wątroba wieprzowa 11%, wywar wieprzowy, BUŁKA TARTA (MĄKA PSZENNA, woda, drożdze, sól) cebula, JAJKA, sól, przyprawy warzywa suszone. Osłonka niejadalna należy zdjąć przed spożyciem.   Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 4 dni od daty produkcji, VAC 7 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania   Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C   Alergeny W…

    • Pieczeń domowa z polędwiczką (0,40 kg)

      Skład Mięso wieprzowe, polędwiczka wieprzowa, sól, JAJKA, przyprawy i ekstrakty przypraw, aromat, czosnek, osłonka naturalna wieprzowa. 100g produktu wyprodukowano z 106g mięsa wieprzowego i 30g polędwiczki wieprzowej.   Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 5 dni od daty produkcji, VAC 10 dni.   Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C   Alergeny W zakładzie stosuje się zboża zawierające gluten,…

    • Polędwica sopocka tradycyjna (0,60 kg)

      Skład Schab wieprzowy, sól, aromat, ekstrakty przypraw, czosnek, cukier, ocet spirytusowy, ekstrakt drożdżowy, przyprawy, substancja konserwująca (azotyn sodu). 100g produktu wyprodukowano z 100g schabu wieprzowego.   Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 5 dni od daty produkcji, VAC 10 dni – przy przestrzeganiu zasad przechowywania   Sposób przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-9 °C   Alergeny W zakładzie stosuje się…

    • Salceson golonkowy (0,50 kg)

      Skład Gotowane golonka wieprzowe ze skórą 40%, mięso i maski z gotowanych głów wieprzowych 39%, gotowane serca i ozorki wieprzowe 9%, wywar z głów wieprzowych, sól, czosnek, przyprawy, warzywa suszone. Osłonka niejadalna należy usunąć przed spożyciem.   Termin przydatności Termin przydatności do spożycia wynosi 4 dni od daty produkcji, VAC 8 dni -przy przestrzeganiu zasad przechowywania   Sposób przechowywania Przechowywać…

    Wpisz czego szukasz...

    Koszyk

    Brak produktów w koszyku.